Elke klacht vertelt een verhaal dat gehoord wil worden. De meeste mensen worden gezond geboren. Slecht 5% wordt geboren met een fysieke afwijking en dan is het vooral noodzaak om je hier op een zo goed mogelijke manier toe te verhouden. Deze podcast richt zich tot hen waar de fysieke klacht of ziekte wordt veroorzaakt door onverwerkte emoties, trauma’s, negatieve overtuigingen en niet ‘correct’ gebruiken van je brein. (dus de overige 95%)

In deze Gelinde Hengst Podcast leg ik de diepere lagen uit die maken dat je lichaam ziek wordt of pijn kan gaan veroorzaken. Maar allemaal met de boodschap dat je lichaam niet tegen je is maar er voor je is. Het is een healing signal. Je lichaam zit in een oplosfase van een eerdere stressinslag.

Op het moment dat je bereid bent om werkelijk naar je klachten te gaan luisteren en via de juiste begeleiding contact maakt met wat er echt weggestopt in jou leeft, dan zal stap voor stap de volmaakte levensenergie die je altijd al bent weer vrij uit kunnen gaan stromen.

Het leven is er voor je zodat je kan groeien, bloeien en zodat je zelf kunt gaan ontdekken wie jij van binnenuit echt bent en wilt zijn!

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hart gecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren.

Het is een intuïtieve podcast waar ik naast veel kennis, 23 jaar coaching ervaring ook gechannelde informatie zal delen. Meestal zal de Podcast een solo opname zijn maar soms zal ik een collega die me aan het hart is interviewen of een cliënt die veel waarde met jullie kan delen vanuit haar ontwikkelingsachtergrond.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen zijn: Health, Mindset, law of Atrraction en Feminine Leadership.

Ik hoop natuurlijk dat je de Gelinde Hengst Podcast meteen gaat volgen/abonneren op Spotify, Youtube of Soundcloud want woorden spreken toch sneller en makkelijker door ze rechtstreeks aan jou te vertellen i.p.v. een hele lap tekst op te schrijven.

Verder vind ik het super leuk om feedback van je te ontvangen. Ik hoor graag tegen welke onderwerpen en problemen jij als vrouw aanloopt. Of welke vragen jij hebt. Dan kan ik die mogelijk in mijn podcast gratis in liefde voor jou beantwoorden.

Voor nu wens ik jou veel luister plezier met deze Gelinde Hengst Podcast met als thema; Vrouwelijke Leiderschap!

Liefs,

Gelinde

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast misssen?
Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!