In mijn praktijk zie ik dat veel vrouwen VASTLOPEN in één of meerdere gebieden van hun leven, omdat ze onvoldoende op hun eigen manier doen. 

Omdat dit mijn 50ste podcast is en omdat ik dat toch een mijlpaal vind bespreek ik een onderwerp dat dicht bij mijn hart ligt. Een lijfspreuk die mij als mens goed omschrijft: 😊  

IK DOE HET OP MIJN EIGEN MANIER.

Dingen op mijn eigen manier doen komt in alles in mijn leven terug. Ik ben hier – als een manifester generator – geniale freek (human design) – op aarde om te vernieuwen, verbeteren en alles naar een hoger niveau te tillen. Mijn brein is ook vaak 10 stappen vooruit, waardoor ik niet altijd te volgen ben voor mijn omgeving. 

Dit is mijn super power en daardoor kan ik heel goed ambitieuze, talentvolle vrouwen en coaches en therapeuten begeleiden, en blinde vlekken die hen remmen in hun ontwikkeling aanpakken. 

In deze podcast deel ik stukjes over mezelf. Over hoe ik cliënten begeleid, maar vooral hoe essentieel ik het vind om ieder mens weer terug te brengen bij zijn eigen innerlijke weten, waarheid en kwaliteit – waar hun instrument voor ontworpen is. 

Van nature passen vrouwen zich makkelijker aan, omdat hun brein meer op zorgen vóór de ander is bedraad. Maar hierdoor kunnen vrouwen zichzelf makkelijker kwijtraken en stukken van hun ware zelf, behoeftes, verlangens en talenten inleveren. 

Maar alles wat onderdrukt wordt geeft ook een naar binnen geslagen woede die destructief voor de gezondheid en je mentale welbevinden is. 

Ik leg meerdere redenen uit waarom jij je mogelijk te veel bent gaan aanpassen.
Waarom je nu het gevoel kan hebben tegen een plafond aan te lopen met je onderneming. 

Als je deze podcast echt tot het einde beluistert, zul je merken dat je meer geactiveerd bent om JOUW MANIER van zijn, doen en handelen te gaan pakken waardoor ook jouw super talent zichtbaar wordt. 

Ik zie nog te veel vrouwen stoeien met hun werk of relatie, omdat ze zichzelf nog onvoldoende kennen en daarom ergens zijn waar ze onvoldoende tot hun recht komen. 

Deze podcast is voor alle mooie vrouwen die thuis willen komen bij hun ware zelf en zichzelf tevreden willen uitpakken waarvoor zij vanuit de bron bedoeld zijn. 

En ja, deel deze podcast ook zeker in je netwerk als het onderwerp je aanspreekt. 

Liefs,
Gelinde Hengst

********

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 24 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Attraction en Feminine Leadership.

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast missen? Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!