Vind jij het lastig om werkelijk te mogen ontvangen en claimen wat je waard bent? 

Dan heb ik een heerlijk cadeautje voor jou in deze Gelinde Hengst Podcast – ontvangen wat jij waard bent – jouw route naar een happy life. 

Eerst gaan we samen kijken wat jou in de weg kan staan om te ontvangen wat jij waard bent. 

Door dit met liefde aan te kijken, kunnen er al een paar deuren opengaan naar datgene waar jouw hart naar verlangt.  

Vervolgens doen we samen een hele fijne visualisatie. Als je deze visualisatie vaker doet kun je een energetische boost krijgen om meer in een staat van ontvangen te komen. Maar ook om de connectie te maken DAT JIJ HET WAARD BENT! 

Ik gun het jou van harte, mooie jij, om dat leven aan te gaan trekken en neer te zetten waar je van binnenuit voor bedoeld bent. 

Niet wat je hoofd vindt en moet.
Maar waar je ziel van gaat stralen en stromen. 

Als je vanuit die plek je leven creëert , ga je ontvangen wat jij waard bent. Omdat jij gaat voelen en weten DAT je het waard bent! 

Veel luisterplezier met deze mooie podcast aflevering – ontvangen wat je waard bent.
En voel je vrij haar te delen met iedereen die je liefhebt. 

Liefs,
Gelinde Hengst

********

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 24 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Attraction en Feminine Leadership.

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast missen? Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!