Wil jij je rot voelen gedurende de dag? Dan moet je vooral negatief tegen jezelf gaan praten.

Natuurlijk wil niemand zich rot voelen, maar toch blijkt uit onderzoek dat 80% van de gedachten die we gedurende een dag denken negatief zijn. 

Dus blijkbaar denk we massaal heel wat negatieve gedachten op een dag. 

En een heleboel van die negatieve gedachten gaan over onszelf. 

Als jij heel eerlijk bent: hoe vaak praat jij negatief over jezelf? 

Ik denk dat vrouwen hier beter in zijn dan mannen 😉  

Omdat ons brein rewired is om de bijzonderste verbindingen te leggen 😊 Waarbij een man dan kan denken ‘wat heeft dat nog met deze situatie te maken’ 😄 

Sommige vrouwen hebben meer last van negatief self-talk dan anderen. 

Ik benoem de reden hiervoor in mijn nieuwe Gelinde Hengst podcast over Negatief Self-talk. 

Ook geef ik je 3 praktische oefeningen mee, om zelf, je negatief self-talk te kunnen ombuigen en onderbreken. 

Een negatieve gedachte is energie die je in beweging brengt. Dit geeft een chemische reactie in je brein. Dit laat je vervolgens op een bepaalde manier voelen. En hoe jij je voelt vandaar uit gaan we wel (of juist niet) handelen. 

Dus hoe jij over jezelf praat is essentieel om aan te pakken als je gezonder, gelukkiger en succesvoller in het leven wilt komen te staan. 

Ik pak negatief self-talk daarom ook altijd met hele krachtige tools aan in een happy mindset coachtraject, om hier vanuit de wortel afscheid van te nemen. 

 Als jij positiever wordt naar jezelf dan kan je dit ook zijn naar je omgeving (man en kinderen) en hoe lekkerder jij in je vel komt zitten.  

Weet: je hele omgeving, maar ook de resultaten op je werk profiteren hiervan! 

Dus is zou zeggen, deze podcast is een echte aanrader. Heb je last van negatief self-talk? Ga deze podcast luisteren. Elk moment is het juiste moment om hier verandering in aan te brengen! 

Liefs,
Gelinde Hengst

********

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 24 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Attraction en Feminine Leadership.

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast missen? Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!