De grootste impact op de ontwikkeling van de mens is vroeg kinderlijk trauma.

Die is vanaf de geboorte tot zo’n 6 jaar. Maar zelf breng ik daar ook de zwangerschap onder. Want hoe je moeder zich voelde en in hoeverre ze wel of niet contact maakte met jou in de buik heeft ook al zijn eerste imprint in jouw ontwikkeling.

Omdat ik als holistisch multidisciplinair therapeut en sjamaan heel breed trauma kan benaderen en opruimen, weet ik wat voor mega shift dit kan geven in iemands ontwikkeling, gezondheid, succes, relaties en leven als dit bij de wortel wordt aangepakt (zeker met mijn 24 jaar ervaring).

Trauma slaat zich op in je lichaam, brein, zenuwstelsel, onderbewuste maar ook in je persoonlijkheid structuur. Daarom is het voor mij ook zo essentieel om via een totaal aanpak alle aspecten mee te nemen, waardoor er een diepe release in het lichaam en brein kan plaatsvinden.

Vaak hebben de ambitieuze, vrouwelijke cliënten die in mijn praktijk komen al van alles gedaan aan hun ontwikkeling om beter in hun vel te komen. Maar als je ‘onkruid’ niet bij de wortels eruit trekt, zal het elke keer terugkomen.

In deze Gelinde Hengst Podcast – Vroeg Kinderlijke Trauma Release – jouw route naar een happy life, ga ik dieper in op wat de oorzaken van jong trauma allemaal kunnen zijn.

Ik geef je ook 2 mooie oefeningen mee om meteen stress die zich door trauma in je zenuwstelsel heeft vastgezet te gaan releasen.

Ik zeg erbij: vroeg kinderlijk trauma ruim je niet alleen op.

1. Omdat je zelf weinig van die fase in je leven kan herinneren – dus kun je er via de juiste techniek/begeleiding adequaat bijkomen.

2. Hier is al NIET aan je behoefte voldaan. Heling vindt juist plaats in het samenzijn (en niet weer alleen doen)

3. Vroeg kinderlijke trauma dien je niet te herbeleven – maar de onafgemaakte ervaring en emoties ga je alsnog uiten. Hier mag de wijsheid van het lichaam, stem en energetisch lichaam gevolgd worden, waar de herinnering ligt opgeslagen. Het verstand kan dit niet bevatten, doorzien of begrijpen. Pas als het trauma opgeruimd is worden de blinddoeken weggehaald en kun je meer waarnemen en dingen wél doorzien die je eerst niet zag. Dit komt omdat er in je brein nieuwe, gezonde neuroverbindingen gelegd worden waardoor je brein zijn volledige capaciteit terugkrijgt.

Ik wens je veel luisterplezier, herkenning en release plezier met deze Gelinde Hengst Podcast (aflevering nummer 54 op Spotify, Soundcloud en Youtube).

Liefs,
Gelinde Hengst

********

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 24 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Attraction en Feminine Leadership.

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast missen? Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!