Steeds meer vrouwen die kinderen krijgen kiezen ervoor om één of meer dagen vanuit huis te werken. Hierdoor kunnen ze én hun werk doen én tussendoor er voor de kinderen zijn. 

Ook wordt een kind wel eens ziek, is er een studiedag of vakantie. Ook dan is het fijn om er voor je kinderen te kunnen zijn. 

Vanuit huis werken heeft echter, naast veel voordelen, ook zijn nadelen. 

Je dient als moeder namelijk steeds te schakelen. Je weet nooit hoe je dag er precies uit zal zien. Want zeker met tieners in huis is er een onregelmatig schoolschema (en nog wel eens uitval).  

Omdat ik al 24 jaar mijn therapeutische praktijk vanuit huis run, en al 16 jaar moeder ben, heb ik best wel wat tips opgebouwd om hier adequaat mee om te gaan. 

Ik weet dat ik niet de enige moeder ben die vanuit huis werkt. Dus ik dacht; ‘laat ik hier een waardevolle Gelinde Hengst Podcast over opnemen; Tips voor thuiswerkende moeders met kinderen en tieners – jouw route naar een happy life.’ 

Te beluisteren op Spofify, Soundcloud , Youtube en mijn website – podcastnummer 55. 

Ik deel onder andere mooie tips met je over: 

✅ Zelfzorg  

✅ Omgaan met onregelmatige werk momenten

✅ Lasterfocus  

✅ Als je flow onderbroken wordt  

✅ Hoe je omgaat met situaties die anders gaan dan gepland  

Hoe je geconcentreerd bij jezelf blijft met harde tiener gamegeluiden op de achtergrond 

👉 En je krijgt oefeningen om snel weer bij jezelf in te checken en te kunnen schakelen. Maar ook om eens gek te doen 😉.

Veel luisterplezier met deze podcast bomvol handvatten voor thuiswerkende moeders (maar ook zeker waardevol voor thuiswerkende mannen 😉). 

En wees welkom om de podcast door te sturen naar een collega die wel wat handige tips kan gebruiken in hoe je efficiënter en leuker het thuiswerken en kids combineert. 

Liefs, 

Gelinde Hengst 

********

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 24 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Attraction en Feminine Leadership.

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast missen? Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!