De Dalai Lama zei zo prachtig mooi; ‘als vrouwelijke vrouwen meer de leiding krijgen in de wereld zal er vrede en harmonie op aarde terugkomen’. 

Waarom zei de Dalai Lama dit? Omdat de vrouw die vanuit haar hart en vrouwelijke energie opereert, als eerste oog heeft voor het maatschappelijke belang in haar keuzes. 

Zij zet niet haar ego centraal, maar draagt zorg voor het collectieve welzijn. 

Kijk in de wereld daar waar vrouwen worden onderdrukt, en waar dus de man volledig de macht heeft. Daar zie je geweld, manipulatie, heersen, onderdrukken, misbruik en mishandeling de boventoon hebben. 

Mannen die niet in balans gehouden worden door de vrouwelijke energie, zijn losgerukt uit hun hart, leven vanuit hun hoofd, hebzucht, macht, ego, narcisme, controle en geweld om die te behouden. 

Doordat de maatschappij vooral ingericht is op het mannelijke ritme, dienen vrouwen te vermannelijken om mee te kunnen doen. Hierdoor zie ik in mijn praktijk vrouwen met allemaal fysieke, mentale en emotionele klachten én relatieproblemen bij me komen. 

In deze Gelinde Hengst Podcast – De bevrijde vrouw: leven zoals het gezond de bedoeling is als vrouw – breng ik jou als vrouw terug bij je vrouwelijke energie. Ik herinner jou wie je als vrouw werkelijk bent, wat jij nodig hebt om gezond te kunnen floreren, maar ook wat wij van de man nodig hebben om dat te kunnen doen. 

Want laten we eerlijk zijn: op het moment dat onze biologisch klok tikt, dienen we ook carrière te maken. Maar weet je, een vrouw staat in haar leiding kracht als ze 55 jaar is. Dan zijn we wijze vrouwen geworden – als we eerst echt vrouw, (moeder) en dochter hebben mogen zijn.  

Ik vertel er heel veel meer over in deze prachtige podcast voor vrouwen, en voor mannen die meer de vrouwelijk energie toe willen laten die hen bij hun hart brengt. 

Veel vrouwelijke luisterplezier! 

Liefs, 

Gelinde Hengst 

********

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 24 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Attraction en Feminine Leadership.

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast missen? Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!