Invullen voor de ander…
Hoe vaak gebeurt dit niet?

Dat de ander niet naar jou luistert.
Of dat jij onvoldoende hebt geluisterd en je eigen verhaal ervan hebt gemaakt.

Waardoor jij je niet gehoord en begrepen voelt.
Of de ander of jij boos wordt door wat jij of hij/zij zegt.

Er is sowieso al een duidelijk verschil in luisteren tussen mannen en vrouwen.

Vrouwen willen vaak – als ze iets delen – ALLEEN maar even hun emoties kwijt. Punt!

Mannen willen oplossen, en luisteren daarom in de ogen van een vrouw vaak niet naar waar zij werkelijk behoefte aan heeft (met alle irritaties heen en weer tot gevolg).

Toch kunnen vrouwen ook super goed niet luisteren en invullen voor de ander. En in onnodige drama’s schieten of creëren voor de ander.

We kennen allemaal wel zo’n moment dat je iets leuks aan een vriendin vertelt, maar zij er een draai aan geeft zodat het opeens een onprettig gevoel geeft. Ze projecteert haar zorgen, aannames, en doemdenken op jou.

In de Gelinde Podcast – invullen voor de andere – Waarom? En hoe doe je dit anders – ga ik dieper in op de werkelijke oorzaken waarom het zo lastig is voor mensen om écht te luisteren.

Ook gaan we samen een oefening doen (een kleine training) om stappen te zetten naar meer werkelijk luisteren zonder in te vullen. Het pad naar echte verbinding en intimiteit.

Veel nieuwsgierig openstellend luisterplezier!

Liefs, 

Gelinde Hengst 

********

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 24 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Attraction en Feminine Leadership.

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast missen? Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!