Wat kan jouw succes in de weg staan als vrouw?

Daar heb ik het uitgebreid over in deze Gelinde Hengst Podcast – Succes Mindset voor vrouwen – wees een winnaar in jouw leven.

In deze podcast geef ik echt goud weg. Je ontdekt direct waardoor jij je succes nog niet volledig pakt of waarom je blijft hangen waar je nu bent.

Pas op het moment dat je begrijpt wat je doet en wat je misschien beter niet kunt doen, kun jij je aandacht verplaatsen naar dat wat juist WEL voor jou werkt (en daar vanaf nu je aandacht aan geven).

We doen samen een power visualisatie die jou als vrouw helpt je vrouwelijke empowerment te pakken. Niet vanuit het hoofd en ego, maar vanuit de eindeloze potentie en wijsheid van jouw intuïtie.

Als mensen staan we bol van onbewuste programmeringen en gedragingen die (als je ze niet weet) jouw weg naar leven vanuit wat je wél wilt volledig in de weg kan staan.

Ik deel voorbeelden van gedrag dat jouw succes blokkeert. En ik laat je zien waar je wél naartoe mag bewegen.

Ik verklap verder niks. Ga maar luisteren….
Doen wat nodig is voor verandering is al een eerste stap.

Geen uitstel maar nu. Veel luisterplezier 😊

Liefs, 

Gelinde Hengst 

********

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 24 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Attraction en Feminine Leadership.

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast missen? Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!