Hoe jij naar jezelf kijkt en hoe je naar de wereld kijkt wordt onder andere bepaald door je geloofssysteem. Je geloofssysteem is opgebouwd door overtuigingen die in je onderbewuste als een automatische piloot liggen opgeslagen.

Hier liggen weer kernovertuigingen aan ten grondslag die zijn ontstaan als gevolg van gebeurtenissen uit je jeugd en de boodschappen die je tijdens je opvoeding hebt meegekregen over jezelf, anderen en de wereld.

Mogelijke negatieve overtuigingen over jezelf zijn:

Ik kan het niet
Ik ben niet goed genoeg
Ik ben onbelangrijk
Ik ben een mislukkeling
Ik verdien het niet om te leven
Ik ben ongewenst
Ik ben tot last
Ik ben teveel
Ik ben fout
Ik ben buitengesloten
Ik ben niet gezien
Ik ben niet gehoord
Etc.

Voorbeelden van kernovertuigingen over anderen zijn:

Anderen zijn niet te vertrouwen
Niemand vindt mij aardig
Mensen willen mij pijn doen
Niemand kan ooit van mij houden
Etc.

Voorbeelden van kernovertuigingen over de wereld kunnen zijn:

De wereld is onveilig
De toekomst is hopeloos
Etc. 

Als je vanuit zulke (onbewuste) overtuigingen in het leven staat zul je ook een leven aantrekken die bevestigd wat je zelf gelooft.

Daarom ga ik tijdens een Happy Mindset Coachtraject ook altijd met het geloofssysteem van cliënten aan de slag. Overtuigingen die haar beperken om vanuit haar potentie te kunnen leven.

Op een snelle, krachtige manier ruim ik alle ervaringen op die hebben gemaakt dat je op een negatieve manier naar jezelf, de ander en de wereld bent gaan kijken. En die daardoor je eigen ontwikkeling, vreugde en gezondheid beperken.

Wat je gelooft heeft een frequentie. En je zult als een magneet blijven aantrekken wat diezelfde geloofsfrequentie heeft.

Voel jij dat het tijd is om hier verandering in aan te brengen? Luister dan deze podcast, waarin ik je hier meer kennis en inzicht in geef.

Veel luisterplezier met deze Gelinde Hengst Podcast – Negatieve overtuigingen – jouw geloofssysteem

Liefs, 

Gelinde Hengst 

********

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 24 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Attraction en Feminine Leadership.

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast missen? Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!