De law of attraction uitgelegd aan de hand van 6 stappen. Als je begrijpt hoe de wet van aantrekkingskracht werkt dan kan dat van grote impact zijn in je leven. Hierdoor zul je meer overvloed in alle aspecten van je leven kunnen aantrekken.

Maar er is een verschil tussen weten hoe iets werkt en ook zorgen dat jouw creatiekracht vrijuit kan stromen.

In deze Gelinde Hengst Podcast leg ik naast zes heldere stappen uit wat er nodig is om de law of attraction daadwerkelijk voor je te laten werken. We hebben allemaal beperkende overtuigingen meegekregen. Als je die niet eerst opruimt zul je in plaats van wat je wilt blijven aantrekken en weerspiegelt zien, in jouw leefwereld wat nog geheeld mag worden.

Op deze manier kan je de wet van aantrekkingskracht ook leren gebruiken als healingtool van nog onverwerkte ervaringen en onbewust saboterende programmeringen in je onderbewuste.

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hart gecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert in te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden,

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het super leuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, law of Atrraction en Feminine Leadership.

Veel luister plezier met deze Gelinde Hengst Podcast met als thema; The law of attraction – 6 stappen – Jouw route naar een happy life.

Liefs,
Gelinde Hengst

 

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast misssen?
Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!