Waarom is spiritueel onderscheidingsvermogen cruciaal in je leven? En hoe kan het jou beschermen tegen misleiding, verkeerde relaties, samenwerkingen, misbruik en je eigen waarde en ware zelf verliezen?

In de nieuwste aflevering van de Gelinde Hengst podcast – over spiritueel onderscheidingsvermogen – deel ik een praktisch verhaal met je dat je aan het denken zal zetten.

Spiritueel onderscheidingsvermogen draait allemaal om het vermogen om diepere niveaus van energieën, intenties en waarheden te herkennen bij mensen en situaties.

Het gaat verder dan alleen de oppervlakte en helpt je de echte kern en waarheid van dingen onder ogen te zien.

Waarom is dit belangrijk voor jou als individu?

✅ Ten eerste kan het je helpen om beter te begrijpen waarom je je voelt zoals je je voelt.

✅ Ten tweede stelt spiritueel onderscheidingsvermogen je in staat om betere beslissingen te nemen in je leven. Door te leren luisteren naar je intuïtie en de subtiele signalen van het universum te herkennen, kun je meer in harmonie leven met je ware zelf en je doelen.

✅ En tot slot kan het ontwikkelen van spiritueel onderscheidingsvermogen je helpen om meer vervulling en betekenis te vinden in je leven.

Als je leert om te vertrouwen op je innerlijke kompas en te handelen in lijn met je diepste waarheid, zul je merken dat je meer vreugde, vrede en tevredenheid ervaart. 💖

Klaar om je intuïtie te versterken, rode vlag signalen te herkennen die je daar weghalen en je ware eigen pad te verlichten?

Luister dan nu naar deze inspirerende Gelinde Hengst Podcast nr. 60 – Spiritueel onderscheidingsvermogen – die jou ondersteund om thuis te komen bij je innerlijke weten en waarheid.

Liefs, 

Gelinde Hengst 

********

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 24 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Attraction en Feminine Leadership.

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast missen? Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!