In een wereld die vaak draait om perfectie en jeugdigheid, is het soms moeilijk (zeker voor vrouwen) om je eigen unieke schoonheid te erkennen en tevreden te zijn zoals je bent.  

In deze Gelinde Hengst Podcast – Jezelf mooi vinden zoals je bent –  laat ik jou, mooie vrouw, je openstellen voor een krachtige verschuiving in perspectief.

We gaan samen ontdekken hoe jij je vrouwelijk lichaam kan omarmen met liefde, respect en dankbaarheid. Precies zoals het is. 

De vrouw is al ruim 2000 jaar een object geworden, in de maatschappij die door de ogen van de man wordt gedicteerd. 

En ondanks dat veel vrouwen meer zelf de regie over hun leven zijn gaan pakken, wordt hun uiterlijk nog wel veel beoordeeld vanuit de buitenwereld verinnerlijkt dialoog. 

Ook het ouder worden en het veranderen van het vrouwelijk lichaam kan een impact hebben op je zelfbeeld. 

In deze podcastaflevering duiken we diep in het thema van zelfliefde en zelfacceptatie. Het is tijd om jouw eigen schoonheid te omarmen, ongeacht je leeftijd of uiterlijke kenmerken.  

We verkennen hoe we ons vrouwelijk lichaam kunnen koesteren en eren. Laten we samen een verschil maken in de manier waarop we naar onszelf en anderen kijken. Laten we samen stralen en onze unieke pracht omarmen! 

❌ Niet door onszelf te verbouwen of te verwaarlozen.
✅ Maar door ons af te stemmen op wat er echt wel is of meer ingenomen mag worden.

Aan het einde van deze podcast doen we een korte meditatie om je vrouwelijk lichaam te gaan omarmen precies zoals je bent. 💖

Veel luisterplezier! 

Deel deze podcast ook zeker met een andere vrouw die wat positiever over zichzelf en haar uiterlijk mag denken, voelen en praten. 

Liefs, Gelinde Hengst 

 ********

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 24 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Attraction en Feminine Leadership.

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast missen? Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!