Alleen als je niet in jezelf gelooft heb jij het nodig dat de ander hetzelfde denkt als jij. Eigenlijk kan je zeggen dat elk conflict, oorlog, ruzie ontstaat door een gebrek aan eigenwaarde (hartverbinding).

Je beter voelen dan de ander of denken dat je het beter weet voor de ander komt ook voort uit een gebrek aan geloof in jezelf.

Want als je echt gelooft in jezelf, hoef je niemand meer te bekeren. Je bent dan namelijk tevreden met jezelf. Je kunt met het vertrouwen dat je voelt ook vertrouwen hebben in het pad van de ander.

In deze Gelinde Hengst Podcast – het mooiste GELOOF dat er is, is in jezelf – jouw route naar een happy life – laat ik zien hoe schadelijk het voor jezelf én de wereld is als jij onvoldoende liefdevol, gelooft in jezelf.

Want alles wat je denkt is energie in beweging.
En iemand zal die energie tot expressie brengen.

Daarom durf ik ook oprecht te zeggen: zolang jij nog vol negativiteit zit, en je je meer of minder voelt dan de ander, je mede verantwoordelijk bent voor elke oorlog in de wereld.

Hoe dat precies werkt leg ik uit in deze podcastaflevering: het mooiste GELOOF dat er is, is in ware zelf.

Voel maar eens hoe je hart daar van opengaat 😉

Veel luisterplezier met deze podcast, die hopelijk het geloof in jezelf een mooie vernieuwende boost geeft 💖

Liefs, Gelinde Hengst 

 ********

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 24 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Attraction en Feminine Leadership.

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast missen? Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!