Waarom heb jij als vrouw zo’n last van de overgang? Welk verhaal vertellen jouw klachten jou? Wat is de diepere uitnodiging om te transformeren wat je nu in je leven ontmoet aan ervaringen en klachten? Wat hebben kinderen nodig om zich gezond te kunnen ontwikkelen? 

Al deze prachtige onderwerpen komen voorbij in deze Gelinde Hengst Podcast, waarin ik de eer had om met Marjolein van der Meulen van HeartConnection Nederland in gesprek te zijn.  

Marjolein is een zeer breed opgeleide wandelende encyclopedie. Ze is een voorloper in haar tijd. Met de methode HeartConnection, die zij heeft ontwikkeld en waarin zij al vele studenten heeft opgeleid, gebruikt ze het lichaam als medicijn. 

Ze verbindt de Germaanse geneeskunde, familiestamboom, levensblauwdruk en wiskundige patronen van jouw persoonlijke groei met elkaar. Ze heeft de 10 basisprincipes in haar methode ontwikkeld om je innerlijke programmeringen te decoderen. 

Hiernaast heeft ze samen met haar kinderen het bedrijf Aqua Optimizer, waar je de oorspronkelijke vitaliteit van je kraanwater herstelt (ik heb het zelf in mijn woning aangelegd – simpel en makkelijk waardoor we nu schoon water hebben voor drinken, douchen en wassen). 

Marjolein is de persoon bij wie je moet zijn als je verder wilt evolueren in je bewustzijn. Als je het leven tot in de diepte wilt begrijpen en prachtige tools in handen wilt krijgen voor de rest van je leven om te zorgen dat je gezond en tevreden in het leven blijft staan. 

Marjolein heeft, net als ik, veel in haar leven doorstaan. Ze heeft dit om weten zetten naar diepe wijsheid en scholing voor studenten en ondernemers. 

Vanuit het diepste van mijn hart gun ik jou haar wijsheid. Als je klaar bent voor echte blijvende groei en verandering. 

Veel plezier met deze Gelinde Hengst Podcast – Overgangsklachten (en veel meer) anders bekeken via de Heartconnection benadering – in gesprek met Marjolein van der Meulen – Jouw route naar een happy life. 

Liefs, Gelinde Hengst 

 ********

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 24 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Attraction en Feminine Leadership.

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast missen? Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!