De meeste mensen zijn zichzelf gaan verwarren met de stem in hun hoofd. Ze zijn gaan GELOVEN dat alles wat er in je hoofd tettert waar is.

Als je denkt dat jij de stemmen in je hoofd bent dan ben je geïdentificeerd met je valse zelf. Met ALLES wat je van buitenaf over jezelf en het leven hebt geleerd.

De stemmen in je hoofd hebben een functie en eigenschappen.

Als je begrijpt en doorhebt wat die eigenschappen zijn, zul je merken dat het voor jou VEEL makkelijker wordt om naar je hart en ECHTE zelf te gaan luisteren.

De meeste problemen in de wereld, de politiek, tussen mensen, je gezondheid, op het werk, in relaties, je dromen durven volgen, meer succes of geld verdienen komt doordat je besluiten maakt vanuit je hoofd. Maar vooral ook doordat je de gedachten in je hoofd als waarheid aanneemt.

Je gaat dan voorbij aan wie je echt bent. En waar groei, wijsheid, liefde, flow, kansen, gezondheid en vervulling en zingeving op je wachten.

In deze Gelinde Hengst Podcastaflevering – De stem in je hoofd is niet wie je bent (maar wie dan wel?) – jouw route naar een happy life – vertel en leg ik jou uit hoe jouw stem in je hoofd je groei, goede besluiten en je droomleven in de weg kan staan.

Dit is echt een hele waardevolle podcast die je waarschijnlijk een paar keer zult luisteren om de volledige waarde ervan tot je te kunnen nemen.

Want, zoals ik in deze podcastaflevering uitleg houdt die stem in je hoofd niet van groei en verandering. Het vraagt dus behoorlijk wat beoefening om je niet steeds te laten afleiden waar die stem in je hoofd je wilt houden (waar je nu bent en wat je nu kent).

In de 1 op 1 totaal aanpak – zoals ik ambitieuze cliënten begeleid via het Happy Mindset coachtraject – gaan we al die onbewuste programma’s elimineren die je willen houden waar je nu bent (dus ook die slechte gezondheid, slechte relatie of doorgroeien in je baan of succes als ondernemer).

Steeds meer mensen hebben kennis vergaart, maar belichamen wat ze weten niet.

Eigenlijk zie ik dit ook bij veel therapeuten en coaches terug in hun keuzes en begeleiding. Ze identificeren zich nog steeds met de stemmen in hun hoofd. Maar via het hoofd – waar alle problemen ontstaan – vindt niet de juiste heling, verandering en groei plaats.

Ik vertel er meer over in deze super waardevolle Gelinde Hengst Podcast – De stem in je hoofd is NIET wie je bent (maar wie dan wel?).

Heel veel luister-, groei- en aha plezier!

Liefs, Gelinde Hengst

********

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 24 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Attraction en Feminine Leadership.

 

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast missen? Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!