Een mens is een gewoontedier. Let er maar eens op als je in een groep bent die vaker samenkomt. Dan zul je zien dat mensen bijvoorbeeld snel weer op dezelfde plek gaan zitten.

We hebben al snel onze voorkeuren, gewoontes en maniertjes ontwikkeld om iets te doen.

Veranderen kost energie. En ons brein is ontwikkeld om dit te voorkomen (voor de overleving) om energie te besparen.

Daarom ervaren we vaak chaos, paniek of overprikkeling als we iets nieuws ondernemen of leren. Je brein mag namelijk letterlijk mee oprekken en kan – als een gewoonte erg sterk is – die verandering in het begin totaal niet leuk vinden.

Toch zijn er wel hele duidelijke signalen te herkennen en te transformeren als jij klaar bent voor verandering, groei of als jij merkt dat je niet meer wilt hoe het nu is of gaat.

In de Gelinde Hengst Podcast: Vastzitten in een vicieuze cirkel – wat nu? laat ik je zien:

▶ Wat er nodig is voor:

🤩 succes
🤩 groei
🤩 vrijheid
🤩 ontdekken

▶ Wat jij nodig hebt om uit je comfortzone te kunnen stappen, maar ook wat je daarin tegenhoudt.

▶ Hoe je andere vragen aan jezelf kunt stellen waardoor je WEL in beweging komt.

We ronden af met een empowering meditatie om jou te ondersteunen om:

⁠💖 je kracht
💖 je grenzen
💖 je vrijheid
💖 mogelijkheden meer in te gaan nemen

Luister nu hoe jij stopt met jezelf klein te houden en hoe je jezelf bevrijdt van gewoontes die je houden waar je nu bent.

Voor als je klaar bent voor motiverende inzichten die je helpen om de cirkel te doorbreken en een gelukkiger, succesvoller leven te leiden.

Liefs, Gelinde Hengst

********

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 24 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Attraction en Feminine Leadership.

 

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast missen? Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!