Ben je klaar om je dag te beginnen met een positieve mindset, emotionele balans en vol vertrouwen?

In deze Gelinde Hengst Podcast aflevering 69 – ochtendmeditatie – neem ik je mee op een reis naar innerlijke rust, zelfliefde en kracht, zodat je elke dag met vreugde en vastberadenheid kunt beginnen.

Wat kun je verwachten?

✅ Fijne ademhalingsoefening om je energie en kracht te activeren
✅ Visualisatie om je ideale dag helder voor ogen te zien
✅ Krachtige affirmaties voor een positieve mindset
✅ Techniek om emotionele balans en harmonie te bereiken
✅ Oefening voor het versterken van je zelfvertrouwen en innerlijke kracht

Begin je dag met een heldere geest, een liefdevol hart en een krachtig vertrouwen in jezelf.

🎧 Veel luisterplezier (in de ochtend)!
De eerste stap op jouw route naar een happy life.

PS: wil je ook heerlijk in slaap vallen en alles loslaten wat je bezig heeft gehouden gedurende de dag? Luister dan naar podcast 40 met een prachtige avondmeditatie.

Liefs,
Gelinde Hengst

********

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 24 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Attraction en Feminine Leadership.

 

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast missen? Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!