De Wim Hof methode ondersteund gebruiken bij kinderen met kanker. In dit bijzondere interview met Alice Nieuwenhuizen vertelt ze haar verhaal, hoe ze haar beide kinderen heeft geholpen geen bijwerkingen te hebben tijdens de chemokuur behandelingen voor kanker.

Als hormoon- en voedingscoach gebruikt Alice zowel gezonde biologische voeding, koud water behandeling en de Wim Hof ademhaling om het immuunsysteem van kinderen met kanker te versterken zodat ze beter en zonder bijwerkingen op chemokuurbehandelingen reageren.

Ze deelt een paar leefstijl tips die voor iedereen goed zouden zijn om toe te passen en als bonus ontvangen we ook nog een heerlijk recept voor een immuunbooster soep van waterkers.

Mijn missie is om tijdens de Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hart gecentreerd, gezond in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert in te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het super leuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt. Dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Atrraction en Feminine Leadership.

Veel luisterplezier met deze Gelinde Hengst Podcast met als thema; De Wim Hof Methode bij kinderen met kanker – interview met Alice Nieuwenhuizen

Liefs,

Gelinde Hengst

 

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast misssen?
Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!