Je afgewezen voelen kan je behoorlijk uit het veld laten slaan. Je afgewezen voelen is ook één van onze grootste angsten die je weerhoudt jezelf te zijn en te gaan doen in het leven wat je zelf wilt.

In deze Gelinde Hengst Podcast – Afwijzing hoe ga ik hiermee om en waar nodigt het mij toe uit? leg ik uit waarom jij je zo snel je afgewezen kan voelen maar ook wat je hier aan zou kunnen veranderen.

In de kern wil iedereen zich geliefd voelen. Omdat voldoende zelfliefde bij veel mensen ontbreekt zijn we geneigd ons anders voor te doen dan we werkelijk zijn om maar aardig gevonden te worden.

In deze podcast krijg je meer helderheid waarom jij steeds mensen aantrekt die je afwijzen maar ook waar jij toe uitgenodigd wordt om in jezelf te gaan veranderen zodat dit niet meer gebeurt.

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hart gecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert in te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het super leuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, law of Atrraction en Feminine Leadership.

Veel luister plezier met deze Gelinde Hengst Podcast met als thema; Afwijzing hoe ga ik hiermee om en waar nodigt het mij toe uit?– Jouw route naar een happy life.

Liefs,
Gelinde

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast misssen?
Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!