Hoe zorg jij er nu voor dat je doet wat nodig is i.p.v. in uitstelgedrag te belanden?
Ik denk dat uitstelgedrag één van de grootste reden is waarom mensen niet het leven aantrekken wat ze echt zouden willen. Elke keer is er wel weer een ander excuus om het niet te doen. Je hebt bijvoorbeeld te veel angst of in het moment geen zin waardoor het WEER niet gedaan wordt.

In deze Gelinde Podcast – Uitstelgedrag, actie ondernemen die nodig is, leg ik uit waarom jij steeds in uitstelgedrag terecht komt en wat er nodig is om hier verandering in aan te brengen.

Als jij gaat leren om in plaats van te proberen gewoon te DOEN zul je mega veel prachtige resultaten en zelfwaardering in je leven gaan neerzetten.

En laten we eerlijk zijn, wie heeft niet ergens bij een bepaald thema de neiging om het niet te willen doen? Wat zou het jou opleveren als je het WEL doet?

Dan zou ik zeker deze podcast over uitstelgedrag omzetten naar actie gaan beluisteren 😊

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hart gecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert in te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het super leuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als  ambitieuze vrouw tegen aanloopt. Dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, law of Atrraction en Feminine Leadership.

Veel luister plezier met deze Gelinde Hengst Podcast met als thema; Uitstelgedrag, actie ondernemen die nodig is – Jouw route naar een happy life.

Liefs,
Gelinde

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast misssen?
Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!