Specifieke trajecten

Op deze pagina vind je mogelijke specifieke Total Healing coachtrajecten uitgelicht.

Heb je interesse in een coachtraject?

Maak dan een afspraak voor een gratis Zoomcall van 30 minuten.
Dan gaan we samen kijken wat een Total Healing coachtraject voor jou kan betekenen.

Staat jouw klacht er niet bij?

Neem vooral contact met mij op als jouw klacht er niet tussen staat, maar je toch hoopt dat ik ook voor jou het verschil kan maken.
Ik heb namelijk met zoveel verschillende problematieken gewerkt dat het te veel is om die allemaal uit te lichten.
Eigenlijk kan bijna elk probleem worden getransformeerd als jij daar klaar voor bent en het werk wilt verzetten wat daarvoor nodig is met mijn professionele kennis, gave en begeleiding daarbij.

Vrij van pijn
Fibromyalgie
Vaginisme
Burn-out
Depressie

Trauma-/rouwverwerking

Herstel van een narcistische relatie

Faalangst, piekeren, negatieve gedachten of negatief zelfbeeld

Innerlijk leiderschap/persoonlijke ontwikkeling/groei op je werk of in je gezin of relatie

Vrij van Pijn – Total Healing Coachtraject

Heb je chronische pijn die elke keer op een andere plek in je lichaam lijkt te gaan zitten?
Heb je nog steeds pijn na een ongeval maar zijn 6 weken à 3 maanden herstel al voorbij?

Tijdens het Total Healing Coachtraject gaan we aan de slag met de oorzaak van je aanhoudende pijnklachten. Pijn in je lichaam wil je iets vertellen. Er schuilt een verhaal onder je pijn wat gehoord wil worden. Dr Sarno, de grondlegger van de pijn reset methode, heeft duizenden patiënten onderzocht en pijn vrij gemaakt via het Mind & Body concept.

Pijn is eigenlijk een afleider/onderdrukker om emoties zoals opgepropte woede, angst, verdriet en schaamte om die niet te hoeven voelen. Op het moment dat een onderdrukte emotie van een niet verwerkte ervaring, wat vastzittende energie in je lijf is, weer mag gaan stromen, kan pijn plots verdwijnen. Soms is alleen al de juiste kennis over de oorzaak van je klachten voor sommige patiënten genoeg om van hun klachten af te komen. Bij andere cliënten mogen we wat dieper in je onderbewuste op onderzoek gaan om bij het oorspronkelijke verhaal te komen wat je lichaam via pijn probeert te onderdrukken.

Doordat ik zeer veelzijdig ben opgeleid, kan ik ook hardnekkige trauma’s die in je lichaam zijn weggestopt, samen met mijn helder-voelende vermogen, aan het licht brengen en oplossen.  Alles met het uiteindelijke doel om jou weer pijn vrij in het leven te laten staan.

Het vrij van pijn – Total Healing Coachtraject is geschikt voor vele fysieke klachten zoals: rugpijn, schouderklachten, bekkenpijn, hoofdpijn, tinnitus, voet of pijn aan je gewrichten. Ook als jij al van alles hebt gedaan zoals naar de fysiotherapeut, chiropractor, acupunctuur etc. maar nog steeds pijn hebt dan is er grote kans dat je via het Total Healing Coachtraject wel van je klachten af komt omdat we naar alle oorzaken van je klachten gaan kijken.
Je bent welkom voor een  gratis intakegesprek als je wilt onderzoeken of dit coachtraject bij jou past.

Fibromyalgie – Total Healing Coachtraject

Fibromyalgie betekent letterlijk: pijn in bindweefsel, spieren en/of gewrichten. Je hebt last van chronische pijn die vaak gepaard gaat met vermoeidheid, stijfheid, slaapstoornissen en stemmingswisselingen. Typerend voor fibromyalgie is dat je elke keer op ander plekken in je lijf pijn kan ervaren en een chronische vorm van spanning in je lijf voelt. Iedereen ervaart andere klachten en de ernst hiervan varieert sterk. De ene dag kunnen je klachten erger zijn dan de andere dag.

Ik zie fibromyalgie vaak bij mensen die gevoelig of HSP zijn. Er komen zoveel prikkels binnen dat je lichaam niet meer voldoende kan ontspannen. Je zou eigenlijk kunnen zeggen dat je mind last heeft van chronische stress waardoor je lichaam en spieren pijn doen, je niet makkelijk slaapt waardoor je snel of altijd moe bent. Via o.a. de Pijn Reset Methode, Trauma therapie, Emotie-coaching en Psych-k gaan we de oorzaak van je klachten aanpakken. Je hebt namelijk niet fibromyalgie, je doet het. Je onderbewuste geeft je hersenen de verkeerde signalen door saboterende programmeringen in je systeem. Onderdrukte emoties, negatieve overtuigingen, trauma’s, aangeleerde saboterende gewoontes en te grote identificatie met je lichaam zijn meestal de oorzaken van je Fibromyalgie.

Ben jij iemand die last heeft van fibromyalgie en herken jij jezelf in één of meer van de onderstaande karakter eigenschappen:
Perfectionistisch – eigenwaarde issues – nooit goed genoeg voelen– pleaser- controle freek -spiritueel/religieus – afhankelijk – uitdaging zoeker – aardig gevonden willen worden – sterke wilskracht -bang fouten te maken – doorzetter – en ben je bereid naar de oorzaak van deze eigenschappen te kijken? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek.

Vaginisme – Total Healing Coachtraject

Ontspannen vagina in eigen beheer!

Vaginisme betekent: het onvrijwillig samentrekken van de bekkenbodem rondom de vagina waardoor gemeenschap veel pijn doet of zelfs onmogelijk is

Wat ik heb ontdekt tijdens het 21 jaar werken met cliënten (via bijvoorbeeld Emotion Freedom Techniek/EFT, therapie voor trauma verwerking/EMDR, EmotieCoaching, negatieve overtuigingen in onderbewuste opruimen/Psych-k, klank geven aan ingeslikte emoties/Holistische Stemtherapie en de Pijn Reset Methode/PRM), dat onderdrukte emoties, vooral angst, woede, schaamte en verdriet bij vaginisme de oorzaak zijn van het verkramping in het bekken en vagina.

Deze kennis wordt o.a. ondersteund door het mind & body onderzoek van duizenden patiënten door Dr. Sarno. De meeste klachten beginnen door een ervaring die je op het moment dat het plaats vond, emotioneel niet kon verwerken. Dit kan komen doordat je nog te jong was om er mee te kunnen dealen of omdat de gebeurtenis te heftig of onveilig voelde. Als je de herinneringen weet te resetten en daardoor stress opruimt, soms al vanuit familiesystemen doorgegeven, kunnen klachten verdwijnen, zoals vaginisme.

 • Wil jij je weer op en top vrouwelijk voelen?
 • Wil jij weer genieten van je eigen lijf?
 • Wil jij jouw vagina en lichaam weer in eigen beheer nemen?
 • Ben je klaar met al die stress en spanning voor intimiteit?
 • Voel je dat het NU tijd is iets aan je vaginisme te gaan doen?

Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek.

Burn-out – Total Healing Traject

 • Word je snel gestrest door de kleinste dingen?
 • Ben je niet meer jezelf?
 • Ben je opgebrand?
 • Lijken problemen onoverkomelijk?
 • Ziet alles er somber uit?
 • Heb je niet de energie om er iets aan te doen?

Dan kan het zijn dat je lijdt aan een burn-out.

Wat is een burn-out?

Een lange tijd van overbelasting, frustraties en stress (bijvoorbeeld door werk, levensstijl of thuissituatie) kan leiden tot een burn-out. Burn-out betekent opgebrand. Het is een toestand van emotionele, mentale en fysieke uitputting.
Een burn-out groeit langzaam. Een lange periode heb je veel van jezelf gevraagd en de signalen van je lichaam genegeerd. Je merkt pas dat je uitgeput bent op het moment dat je ‘opeens’ niks meer kan. Het lijkt of je overspoeld wordt met vragen en niet in staat bent te voldoen aan die constante vraag.  De negatieve gevolgen van een burn-out beheersen je leven, inclusief je gezin en je sociale leven. Het is van belang om de burn-out serieus te nemen, te behandelen en te leren anders met je leven on te gaan.

Tijdens het Total Healing Coachtraject leer je weer te luisteren naar je lichaam en uiting te geven aan waar het vanuit je hart werkelijk omgaat. Via een intakegesprek worden je klachten in kaart gebracht,  worden jouw levenspatronen en overtuigingen zichtbaar en wordt besproken welke aanpak het beste bij jou past. Er worden doelen geformuleerd waar we in de coachsessies mee aan de slag gaan. Elke sessie en thuisopdrachten worden op maat op jou afgestemd en beweegt mee met jouw ontwikkeling!

Ben jij er klaar voor om naar je zelf te gaan luisteren en weer energievol te zijn?
Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek.

Depressie – Total Healing Traject

Heb jij al een tijd weinig zin in alles?
Is het in grote lijnen somber in je hoofd en je gevoelsleven vlak?
Dan is er grote kans dat je last hebt van een depressie.

Ook vrouwen die net zijn bevallen kunnen hierdoor worden overvallen – postnatale depressie. Zelf heb ik er ook last van gehad na mijn 2e zwangerschap, dus weet ik uit eigen ervaring wat dit met je doet, maar ook wat nodig is om hier uit te komen.

Depressie ontstaat vaak door onderdrukte woede en een gevoel niet gehoord te zijn.
Je kan letterlijk niet meer bij je passie komen want je kundalini energie stroomt door de onderdrukte emoties, niet meer door. De chemische reactie in je hersen veranderen hier door waardoor je in een vicieuze cirkel te recht komt.

Tijdens het Total Healing Coachtraject gaan we in kaart brengen waar jij jezelf hebt verloren.
Je krijgt stem om gehoord te worden, we gaan onderdrukte emoties en trauma’s opruimen en we gaan zichtbaar maken waar jij niet je hart volgt. Vaak hebben we ons door de omstandigheden emotioneel zo klem gezet dat we niet meer ons eigen leven leven maar het zelfbeeld dat we van buitenaf hebben aangeleerd.

Tijdens het Total Healing Coachtraject gaan we alles opruimen wat jou onvrij maakt jezelf te zijn. We gaan eigenwaarde en zelfliefde  weer in beheer nemen en je terug zetten in je eigen innerlijke leiderschap. Terug naar de zin van je leven!
Je bent welkom voor een gratis intakegesprek.

Faalangst, piekeren, negatieve gedachten of negatief zelfbeeld – Total Healing Traject

Faalangst is angst om te falen, om niet te voldoen aan gestelde verwachtingen van jezelf of van anderen. Je wordt gehinderd door negatieve gedachten die spanning en emoties met zich meebrengen en een blokkade in je lichaam veroorzaken. Hierdoor kan je zelfvertrouwen een stuk minder worden.

Wat is faalangst?

Een examen, sollicitatiegesprek, presentatie of toespraak kan spanning met zich mee brengen. Deze spanning is een normale, gezonde reactie en die ervoor zorgt dat je geconcentreerd bent en alert handelt. Daarna neemt de stress vanzelf weer af.

We spreken van faalangst als je op deze momenten zo gegrepen bent door de angst voor mislukking, dat je prestaties er onder lijden en je niet meer prettig en ontspannen kunt leven.

Hoe ontstaat faalangst?

Faalangst komt vaak voort uit negatieve ervaringen in de opvoeding of schoolloopbaan, al dan niet veroorzaakt door leerproblemen als dyslexie, of ‘ADHD’. Faalangst kan ook ontstaan door kopieergedrag; als een van je ouders last heeft van faalangst, kun je als kind dit gedrag overnemen. Ook je werkomgeving kan van grote invloed zijn. Wanneer op je werk presteren de hoogste prioriteit heeft, kunnen de hoge verwachtingen een last op je schouders zijn.

Aanpak Total Healing Traject

De eerste stap is dat je je gedachten leert onderzoeken en ruimte geeft aan de angst die in je lichaam wordt aangeraakt. Zie faalangst niet als een probleem dat je uit je leven moet bannen, maar als een signaal dat je uitnodigt menselijk en kwetsbaar te mogen zijn.

Ik kan je helpen je faalangst, negatief denken te overwinnen  door een zeer zorgvuldig ontwikkeld traject op maat hiervoor.
We gaan onderzoeken welke overtuigingen jij gelooft. Je leert je angst te uiten zodat het omgezet wordt in een krachtige levensenergie. Verder ga ik je begeleiden contact te maken met wat je wel wilt zodat je in plaats vanuit angst, vanuit je passie en mogelijkheden gaat leven. Je bent welkom voor een gratis intakegesprek.

Trauma-/rouwverwerking – Total Healing Traject

Een trauma behandelen is belangrijk om een ingrijpende gebeurtenis te verwerken.  Als je iets ingrijpends hebt meegemaakt dat nog steeds veel invloed op je heeft dan noemen we dat een trauma. Dat kan een verkeersongeluk, een gewelddadige gebeurtenis, zwangerschap, een echtscheiding of plotseling ontslag zijn.

Wat is een trauma?

Je bent angstig, kunt je niet goed concentreren en voelt je onrustig en gespannen. Je kunt flashbacks hebben van de gebeurtenis, slecht slapen en bent soms bang voor herhaling. Elke keer als je weer overvallen wordt door een déja-vu-angst, maakt je lichaam een stresshormoon aan dat 24 uur in je lichaam blijft. Alle gespannen symptomen nemen het over. Je hebt het gevoel geen controle meer over jezelf te hebben. Het lukt je niet meer om er vanaf te komen.

Behandeling van een trauma

Bijna niemand kan deze ervaring op eigen kracht verwerken. In mijn praktijk Terra Voice heb ik veel ervaring opgedaan in trauma behandeling. Ik heb 21 jaar lang cliënten met alle soorten trauma’s mogen begeleiden van oorlogsslachtoffers, misbruik, plots overlijden van man of kind tot heftige ziekten en ziekenhuisopnames.

Door mijn helderweten en voelen weet ik vrij snel verborgen trauma’s naar het daglicht te brengen.
De kracht van het Terra Voice – Total Healing Coachtraject is op een zeer krachtige, snelle manier de trauma’s in je lichaam op te laten ruimen. Hier wordt wel zorgvuldig het tempo van jouw lichaam gevolgd. Je hoeft niet alles te herbeleven. Het gaat erom dat de emotie doorvoelt worden en daardoor de stress gaat verdwijnen. Soms zijn trauma’s zo heftig dat ik ze plaatsvervangend voor jou samen opruim.

Als jij er klaar voor bent om weer in vertrouwen en ontspannen te gaan leven dan ben je welkom voor een gratis intakegesprek.
Veilig thuis in jezelf.

Innerlijk leiderschap/persoonlijke ontwikkeling/groei op je werk of in je gezin of relatie – Total Healing Traject

Bij Terra Voice- Total Healing wordt ook regelmatig een coachtraject betaald door de werkgever of komt iemand zelf omdat het thuis of op het werk niet lekker loopt.

Het kan zijn dat je blokkades tegenkomt die je weerhouden optimaal je werkfunctie uitvoeren. De een heeft moeite met leiding nemen of een vergadering effectief leiden, de ander loopt tegen autoriteitconflicten aan, de ander voelt zich gewoon heel onzeker in zijn functie of relatie.

Het maakt eigenlijk niet uit wat er speelt. Als jij voelt dat je niet lekker functioneert en de obstakels die je daar in belemmeren, helder wilt krijgen en opruimen dan ben je welkom bij Terra Voice – Total Healing Coachtraject.
Het kan ook zijn dat je gewoon meer uit je leven wilt halen of het lastig vindt om te voelen wat je werkelijk wilt doen in je leven.
Ook dan is een reis naar je zuivere kern een mooi coachtraject voor jou via Terra Voice.

Je bent  van harte welkom voor een gratis kennismaking intakegesprek als mijn werkwijze bij jou resoneert.

Herstel van een narcistische relatie -Total Healing Traject

Als je bent opgevoed door een narcistische ouder of een relatie met een narcistische partner hebt gehad, kan je behoorlijk jezelf kwijt zijn geraakt met nog maar weinig eigenwaarde. De kracht van een narcist is namelijk om alle feiten van jullie leven zo te verdraaien dat altijd jij het hebt gedaan. Als je bent opgevoed door een narcistische ouder was de liefde die je kreeg altijd voorwaardelijk. Ter eigen gewin is de narcist een held in manipuleren, negeren van de grenzen van de ander, onbetrouwbaarheid: dan is het zus, dan weer zo. Ze zijn heel goed in pesterijen en beledigingen zodat ze zich zelf beter voelen.

In een narcistische relatie vindt er overmatige controle over de ander plaats, worden de behoefte van de ander verwaarloosd en wordt in de relatie het beeld geschetst dat je van ze afhankelijk bent om zo nog meer controle over je te kunnen krijgen. Ze zijn er heel goed in om er subtiel voor te zorgen dat je steeds minder vrienden hebt of je door hun opmerkingen steeds onzekerder te laten worden over jezelf. Een narcist slurpt letterlijk je energie leeg omdat ze op jouw levensenergie leven. Via jou hebben ze ‘bestaansrecht’ maar jij niet. Jij dient in hun schaduw te blijven. Naar de omgeving kan de narcist zeer charmant overkomen. Ze zijn de beste acteurs om precies te handelen of zeggen wat de ander wil horen, maar alles weer in dienst voor het eigen gewin.

Zelf ben ik een ervaringsdeskundige omdat ik zowel een narcistische ouder als partner had. Ook in mijn praktijk heb ik behoorlijk wat cliënten mogen begeleiden om los te komen uit een destructieve narcistische relatie met een ouder of partner.

Hoe ziet een herstel traject na een narcistische relatie er uit

 • We gaan werken aan eigenwaarde en zelfvertrouwen.
 • Je gaat leren je grenzen aan te geven en te leren kennen.
 • Je gaat contact maken met je eigen behoefte.
 • Je gaat leren wat van jou is en wat bij de ander hoort.
 • We gaan nare ervaringen en traumatische ervaringen opruimen.
 • Je gaat contact maken met je innerlijke leiding i.p.v. die buiten jezelf te leggen
 • We gaan mogelijk aanwezige energetisch koorden verbreken met de narcist ( alleen dit doet vaak al wonderen)
 • Je leert in je eigen kracht, waarneming en verantwoordelijkheid te blijven staan.

Hoe doen we dit

Na een intakegesprek en akkoord voor een Total Healing Coachtraject op maat start je meteen met thuisopdrachten, lees- en kijkopdrachten, reflectieoefeningen en vervolgens met de ingeplande individuele Total Healing-sessies op maat met mij. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en ervaringen meegemaakt en dus een eigen unieke aanpak nodig. Ik stem me precies af op wat jij nodig hebt om onafhankelijk, in je kracht met zelfvertrouwen, vrij in jouw leven te komen staan. In plaats van een slachtoffer te zijn, ga je door je ervaringen een rijker, blijer, gegroeide en zelfstandigere persoon worden en zijn die weet wat hij/zij wilt.
Je bent welkom voor een intakegesprek.

Ben jij

Bereid naar je eigen patronen en gewoontes te kijken?

Open minded en klaar voor verandering?

Gemotiveerd je eigen verantwoordelijkheid te nemen voor jouw proces?

Bereid om tijd, geld en energie in jouw toekomst te steken?

Klaar om het beste uit jezelf te halen?

Dan ben jij de aangewezen persoon voor een gratis intakegesprek van 30 minuten (telefonisch of online via Zoom).
Neem contact met mij op dan kunnen we samen afstemmen wat ik voor jou kan betekenen.

Ben jij

Bereid naar je eigen patronen en gewoontes te kijken?

Open minded en klaar voor verandering?

Gemotiveerd je eigen verantwoordelijkheid te nemen voor jouw proces?

Bereid om tijd, geld en energie in jouw toekomst te steken?

Klaar om het beste uit jezelf te halen?

Dan ben jij de aangewezen persoon voor een gratis intakegesprek van 30 minuten (telefonisch of online via Zoom).
Neem contact met mij op dan kunnen we samen afstemmen wat ik voor jou kan betekenen.

Jezelf zijn is alles wat je bent.
Liefde is niet iets wat je doet maar wat je bent.
Eerlijkheid betekent de waarheid zeggen en bereid zijn om alles te ervaren wat daar uit voortvloeit.

Levenslessen nodigen je uit meer te worden dan je al bent.