Stemexpressie vanuit het hart

online cursus voor stembevrijding

Laat je stem horen – Be Your Own Voice

Thuis in je eigen tijd vrij zingen vanuit je hart.

Tijdens 5 online lessen word je op reis genomen via ademwerk, visualisatie, stemoefeningen, improvisatie, mantra’s en stembevrijding naar je ware zelf.

Je wordt via eenvoudige oefeningen uitgenodigd te gaan spelen met je stem, grenzen te verleggen, verbinding te maken met je lichaam, contact te maken met wat je voelt en vooral om volledig vrij jezelf te mogen zijn. Uit het hoofd naar je eigen stem.

De stem bezit een kracht en intelligentie om je terug te brengen in het nu en helpt om opgepropte frustratie en spanning in je lichaam te gaan loslaten. Zelfs uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken hoe gezond zingen is voor jou gezondheid.  Je hele hersenen krijgen als ware een massage en gaan weer samen werken.

Ook zorgt zingen en in vrijheid uiten wat in je leeft ervoor dat je hart rustiger wordt, je longen een gezonde booster krijgen en je letterlijk qua stemming beter in je vel komt zitten.

Je hoeft niet muzikaal of goed te kunnen zingen om de online cursus Stemexpressie vanuit het hart te volgen. Ik neem je tijdens de 5 lessen aan de hand mee en je kan ongegeneerd met de oefeningen en simpele (maar o zo krachtige) liedjes of mantra’s met mij meezingen.

Les 1

In je lijf naar je hart

Les 2

Ruimte ervaren in jezelf

Les 3

Resonantie in je lichaam ervaren

Les 4

Verbinding met je ware zelf

Les 5

Stemexpressie geven in vrijheid

Om je alvast een kleine impressie te geven van stembevrijding

Hieronder zie je een video met daarin een kleine compilatie van de online cursus zodat je een indruk kunt krijgen van de inhoud.

Voor wie is stembevrijding geschikt?

Iedereen die vrijer zijn stem wil leren gebruiken, interesse heeft  in persoonlijke groei, wil werken aan zelfacceptatie, authentiek, meer zichzelf in het leven wil laten horen.

Hoe?

Je investering bedraagt € 95,- excl. btw.
Na betaling krijg je persoonlijke inloggegevens waarmee je kunt inloggen op de Terra Voice Academy.

Je kunt de lessen twee maanden lang volgen, in je eigen tijd en op het moment dat het jou het best past.
Je kunt deze ook zo vaak als je wil herhalen.
Een paar dagen voor het aflopen van je toegang zul je een remindermail ontvangen zodat je eventueel nog even alles kunt doorlopen als je dat wilt. 

Een fijne, eigen en eerlijke manier van lesgeven

“Ik heb met plezier je online cursus gevolgd – wat een fijne, eigen en eerlijke manier van lesgeven heb je!”

– Monique –

Het gaf me precies waar ik behoefte aan had

“Je online cursus heeft me goed gedaan. Het gaf me precies waar ik op dit moment behoefte aan had. Ik hoop dat er een vervolg komt. Dank je wel voor deze bevrijdende cursus!”

– Cora –

Het heeft veel bij me losgemaakt

“Ik heb genoten van je lessen. Het heeft veel bij me losgemaakt. Je gekozen muziek vond ik heerlijk om te zingen. Ik kijk nu uit naar onze individuele afspraak.“

– Tamara –

Freedom is being you
without anyone’s permission