4-daagse challenge

Take your power back

over jouw mindset, emoties, gezondheid en energie

Dag 4 – Energie

Vandaag gaan we kijken naar jouw energie.
Kijk daarvoor eerst de video van dag 4 en ga vervolgens weer aan de slag in het werkboek.

Ik wens je nog een liefdevolle dag toe met een nieuwe blik op je energie en de ruimte om nieuwe keuzes te mogen maken die je energie ten goede komen.

Ik hoop natuurlijk dat je na deze 4 dagen meer inzicht en al een stuk transformatie hebt kunnen neerzetten om je mindset, emoties, gezondheid en energie te gaan herpakken.

Ook kan ik me voorstellen dat er allemaal vragen omhoog zijn gekomen of dat je graag je ervaring over afgelopen dagen zou willen delen.

Daarom ben je morgen van harte welkom voor de afsluitende bonus live Q & A zoom-call. Je wilt deze virtuele bijeenkomst zeker niet missen!!!
En je ontvangt als je erbij bent ook nog eens een heel mooi bonuscadeau als jij voelt dat deze challenge naar meer smaakt en jij er klaar voor bent het beste uit jouw leven te gaan halen.

Via de link die je per mail zult ontvangen kan je bij de Q & A zoom-call zijn en vergeet niet je positieve gedachten/overtuigingen van les 1 erbij te hebben voor een krachtige verankering oefening die we dan ook zullen doen.

Ik kijk er enorm naar uit jou morgen te mogen ontvangen in mijn gezellige virtuele Terra Voice room 😊

Tot morgen!

Liefdevolle hartgroet,

Gelinde Hengst

 

Alles wat je ziet om je heen en zelf bent is energie. Energie is neutraal en wordt door je aandacht en gevoel erbij in beweging gebracht.
Het feit dat veel mensen moe zijn of weinig energie hebben komt doordat je je aandacht focust naar zaken/gedachten/bezigheden die je geen energie geven.

Je kan eigenlijk beknopt zeggen moe zijn ontstaat door verzet tegen wat IS.
Hier heb ik het natuurlijk niet over natuurlijke moeheid die je krijgt na een goede dag werken, veel inspanning of sporten en wat dus een normale reactie is van je lichaam om weer bij te komen van de intensive activiteit.

Je kan ook weinig energie hebben omdat je structureel slecht slaapt. Maar dit valt dan eigenlijk onder gezondheidsklachten en is een gevolg van de factoren beschreven bij dag 3.

Moe zijn zonder direct aanwijsbare reden, daar zit de angel in het verzet tegen wat is.

Daarom gaan we deze dag kijken is hoeverre jij je energie kan laten stromen of juist tegenhoudt door steeds een NEE van binnen te voelen.

Bij een Total Healing Traject gaan we kijken naar ALLE factoren die maken dat jij moe bent. Bijvoorbeeld ook energetische koorden, voeding te korten etc.

We gaan ons nu als focus in het werkboek richten op de grootste oorzaak van moe zijn. Waar voel jij een NEE?

Download het werkboek van Dag 4

Iedere dag ontvang je een werkboek met opdrachten.
In het werkboek kun je je notities typen.
Let op: volg onderstaande stappen, anders blijven je notities niet bewaard:

  • Klik op de afbeelding en het werkboek opent
  • Sla het werkboek op en sluit het document.
  • Zoek het document nu op op je apparaat en open het. Je kunt nu je notities erin typen.
  • Sla het document daarna weer op, anders blijven je notities alsnog niet bewaard.

Om het werkboek te kunnen openen heb je het programma Adobe Reader nodig. Heb je die nog niet op het apparaat waarmee je bent ingelogd, dan kun je die hier gratis downloaden.

Mocht je liever echt met pen willen schrijven dan kun je het werkboek natuurlijk ook uitprinten. Na de training heb je dan meteen mooi naslagwerk.