4-daagse challenge

Take your power back

over jouw mindset, emoties, gezondheid en energie

Dag 1 – Mindset

Vandaag gaan we kijken naar jouw mindset.
Je denkwijze is de motor die bepaalt hoe JIJ in het leven staat.
Je motor die je levensenergie in beweging zet kan vóór je gaan werken of je tegenwerken.

Op deze eerste dag gaan we kijken naar jouw overtuigingen over jezelf en welke gedachten, op de automatische piloot, jouw leven beheersen en aansturen.

Kijk daarvoor eerst de video van dag 1, deze vind je hieronder.
Vervolgens download je het werkboek en ga je aan de slag met de opdrachten.

Ik wens je nog een hele mooie dag vandaag met positieve gedachten over jezelf. Ik kijk ernaar uit morgen weer verder aan de slag te gaan met jouw emoties. Hou je e-mail voor dag 2 om 8.00 uur weer goed in de gaten.

Tot morgen!

Liefdevolle hartgroet,

Gelinde Hengst

De manier hoe jij denkt over jezelf, de ander en de wereld bepaald hoe jouw leven er uit ziet. Want wat jij gelooft zul je met de kracht van je denken creëren en aantrekken. (the law of attraction)

De meeste gedachten die we denken gebeuren vanuit de automatische piloot.
Alles wat we denken over onszelf heb je aangeleerd. Door onze opvoeding, ervaringen, studie, media en marketing technieken zowel vanuit het bedrijfsleven, overheid en of geloof etc.

Uit een onderzoek van de Amerikaanse psycholoog Timothy Brown is gebleken dat we gemiddeld 60.000 gedachten hebben per dag. Ongeveer 90 procent van die gedachten zijn hetzelfde als de dag ervoor en 80 procent daarvan is negatief.

Als je dan nu weet dat de manier hoe jij denkt bepaald hoe jouw leven eruit ziet en de meeste mensen 80 procent van hun gedachten negatief zijn dan is het niet GEK dat we zoveel chaos om ons heen zien alsook disbalans in ons eigen leven en gezondheid.

Willen we hier dus verandering in gaan aanbrengen zodat we onze oorspronkelijke volmaakte energie leren herpakken. Dan mogen we als eerst bewust worden welke gedachten we vooral de hele dag aan het denken zijn.

Als je namelijk hier via zelfreflectie, onderzoek naar gaat doen, zul je opmerken dat er van die 80 procent negatieve gedachten er zo’n 5 à 7 hoofdgedachten zijn (thema’s) waar de andere gedachten aan zijn gerelateerd.

Als je deze 7 basis – negatieve overtuigen zichtbaar weet te maken, begin je door je bewustzijn hierop het fundament van je negatieve denken op te ruimen.

Download het werkboek van Dag 1

Iedere dag ontvang je een werkboek met opdrachten.
In het werkboek kun je je notities typen.
Let op: volg onderstaande stappen, anders blijven je notities niet bewaard:

  • Klik op de afbeelding en het werkboek opent
  • Sla het werkboek op en sluit het document.
  • Zoek het document nu op op je apparaat en open het. Je kunt nu je notities erin typen.
  • Sla het document daarna weer op, anders blijven je notities alsnog niet bewaard.

Om het werkboek te kunnen openen heb je het programma Adobe Reader nodig. Heb je die nog niet op het apparaat waarmee je bent ingelogd, dan kun je die hier gratis downloaden.

Mocht je liever echt met pen willen schrijven dan kun je het werkboek natuurlijk ook uitprinten. Na de training heb je dan meteen mooi naslagwerk.