4-daagse challenge

Take your power back

over jouw mindset, emoties, gezondheid en energie

Dag 3 – Gezondheid

Vandaag gaan we kijken naar jouw gezondheid.
Kijk daarvoor eerst de video van dag 3 en ga vervolgens weer aan de slag in het werkboek.

Ik wens je nog een liefdevolle dag toe met een nieuwe blik op je gezondheid en de ruimte om nieuwe keuzes te mogen maken die je gezondheid ten goede komen.

Hou je e-mail morgen voor dag 4 om 8.00 uur weer goed in de gaten. We gaan dan aan de slag met je energie. Ik kijk er naar uit!

Tot morgen!

Liefdevolle hartgroet,

Gelinde Hengst

 

Je gezondheid is een gevolg van een leefstijl die daar aan vooraf ging. Dat klinkt misschien wel wat confronterend of zelfs verwijtend, maar zo is dat niet bedoeld. Ik zeg altijd, ‘je lichaam is in dienst van jou en niet tegen jou’.
Je lichaam probeert via een klacht te communiceren met jou dat hoe je op dit moment in het leven staat, met het leven omgaat of ergens geen ruimte aangeeft, je zuivere zelf/inner being het niet mee eens is.

De visie van Terra Voice is dat elke klacht, blokkade een uitnodiging is vanuit je onderbewuste om tot heling en groei aangezet te worden en vanuit deze gedachtengoed begeleid ik cliënten individueel via de Terra Voice – Total Healing Trajecten en leer je via de KernCreator Opleiding jezelf en de ander te begeleiden om tot heling te komen en de next level in je persoonlijke ontwikkeling aan te gaan. Bij Terra Voice individuele Total Healing trajecten en de KernCreator Opleiding krijg je de juiste tools, vaardigheden en kennis mee om vanuit een nieuw bewustzijn vanuit je eigen kracht en weten tot heling te komen.

Er zijn meerdere factoren die maken dat je gezondheid uit balans is:

 1. Negatieve overtuigingen
  2. Onderdrukte emoties
  3. Trauma’s
  4. Ongezonde leefstijl
  5. Ongezonde omgeving factoren

Maar op het moment dat jij je negatieve denken aanpakt en je trauma’s opruimt en onderdrukte emoties de ruimte geeft zal je automatisch andere keuzes gaan maken die doorwerken op je leefstijl en omgeving keuzes.

Je kracht terug pakken over je gezondheid begint met dat je in alle eerlijkheid durft te gaan kijken hoe je leven NU is. Want wat je durft te weten daar kun je nieuwe keuzes gaan maken!

Het is natuurlijk niet zo dat we in één dag even al jouw klachten kunnen fixen. Als je daarvoor wilt gaan zou ik je echt warm willen maken om je te oriënteren via een gratis kennismakingsgesprek of intake om voor een Total Healing Traject te gaan.

Vandaag gaan we helder maken welke factoren op dit moment in jouw leven spelen die maken dat je gezondheid uit balans raakt en klachten gaat vertonen.

Download het werkboek van Dag 3

Iedere dag ontvang je een werkboek met opdrachten.
In het werkboek kun je je notities typen.
Let op: volg onderstaande stappen, anders blijven je notities niet bewaard:

 • Klik op de afbeelding en het werkboek opent
 • Sla het werkboek op en sluit het document.
 • Zoek het document nu op op je apparaat en open het. Je kunt nu je notities erin typen.
 • Sla het document daarna weer op, anders blijven je notities alsnog niet bewaard.

Om het werkboek te kunnen openen heb je het programma Adobe Reader nodig. Heb je die nog niet op het apparaat waarmee je bent ingelogd, dan kun je die hier gratis downloaden.

Mocht je liever echt met pen willen schrijven dan kun je het werkboek natuurlijk ook uitprinten. Na de training heb je dan meteen mooi naslagwerk.