Terra Voice

Total Healing traject

Vrij van pijn, trauma, angst en negatieve gedachten

Leef vanuit je innerlijke leiding en missie.

Terra Voice Total Healing Trajecten

Terra Voice Total Healing biedt hoogwaardige holistische coaching trajecten op maat aan om jou de beste mogelijke resultaten te bieden bij het herstellen van je (pijn)klachten. Veel cliënten hebben al van alles gedaan, zonder voldoende resultaat, voordat ze bij Terra Voice Total Healing terecht komen. Bij het Total Healing coachtraject worden alle factoren in kaart gebracht die medeoorzaak zijn dat je nu niet lekker in je vel zit of veel pijnklachten hebt.

Terra Voice is een ontmoeting met jezelf. Elke klacht, blokkade, levensvraag of innerlijk conflict is een uitnodiging vanuit je onderbewuste om tot heling en groei aangezet te worden. Via een Total Healing Traject wordt jij veelzijdig, compleet met een holistische aanpak begeleidt je mindset, emoties, gezondheid en levensmissie in balans te brengen.

Holistische coaching

Tijdens het ruim 22 jaar werken als holistisch therapeut/coach met cliënten met alle soorten emotionele, mentale en fysieke klachten, heb ik een berg aan ervaring opgedaan met wat de werkelijke oorzaak is van klachten, alsook wat wel en niet werkt om mensen zo goed mogelijk van hun problemen af te helpen. Hiernaast heb ik veel opleidingen gevolgd en enorm geïnvesteerd in mijn eigen ontwikkeling waardoor ik NU holistische coaching trajecten op maat kan aanbieden die echt het verschil gaan maken in jouw leven!

Ben JIJ er klaar voor om een streep te zetten door je fysieke (pijn)klachten?
Heb jij genoeg van al die angst gedachten over je leven?
Wil jij weer energie hebben om te gaan doen wat jij wilt?
Is het nu tijd om afscheid te gaan nemen van trauma(s) die jouw leven beheersen?

Wil je weer voelen wat je zelf wilt en leven vanuit zelfvertrouwen?

Ben je bereid om je negatieve geloofssysteem te gaan resetten naar eigenwaarde en zelfrespect?
Wil je emotionele blokkades en onderdrukte emoties nu opruimen?
Sta je open om mogelijke saboterende familiepatronen en generatie overdracht te herprogrammeren?
Wil je begeleiding om je hersengolven en zenuwstelsel tot rust en in balans te brengen zodat je niet meer zo overprikkeld hoeft te zijn?
Wil je leren om op een gezonde manier te leven via voeding, innerlijke balans en heldere levensdoelen?
Wil jij contact maken met je innerlijke leiding en leren om vanuit ‘the law of life’ je leven positief vorm te geven?

Dan is het Total Healing Traject wat voor jou!

Hoe ziet het coachtraject eruit?

Via een intakegesprek worden jouw klachten en leven beknopt in kaart gebracht.
Als jij geschikt bent voor het Total Healing Traject en er van beide kanten resonantie voelt, spreken we een persoonlijk traject op maat af met duidelijke doelen/motivatie/commitment/resultaten.
De holistische coaching bestaat vervolgens uit zorgvuldig voorbereide thuisopdrachten, oefeningen, lees en kijkopdrachten, individuele Total Healing Coaching sessies en begeleiding op maat tijdens het traject. Het coachtraject duurt zo’n 6 à 18 weken. Afhankelijk van de klachten/hulpvraag. We werken vanuit het Mind & Body concept dus de kleren blijven bij alle behandelingen aan.

Wat vraagt holistische coaching van jou?

Een ‘positieve’ open mind om de gegeven opdrachten uit te voeren.
Doorzettingsvermogen (ook al heb je geen zin, doen!)
Bereid zijn om naar ongemakkelijke patronen te kijken in jezelf.
Eigen verantwoordelijkheid nemen voor jouw proces.

Wat ontvang je van mij?

Een berg aan ervaring, opleidingen, kennis en zelfontwikkeling.
Een zeer gemotiveerde houding om jou zo goed mogelijk te begeleiden.
Coaching/begeleiding op maat.
Helder-wetende gave om meteen naar de kernoorzaken van jouw klachten te gaan.
Een liefdevolle directe benadering met een holistische visie.
De best geselecteerde methodes om aan jouw klachten te werken.

Voel jij dat het nu tijd is om definitief iets aan je problemen te gaan doen?
Maak dan een afspraak voor een intakegesprek.

holistische coaching

Methodes waar o.a. mee wordt gewerkt tijdens holistische coaching:

Psych-K (negatieve overtuigingen onderbewuste opruimen),  integrale EMDR (trauma therapie), EFT (Emotion Freedom Techniek), Vaktherapie (muziektherapie), familieopstelling, Terra Voice-methode (holistische stemtherapie), KernCreator Coaching (innerlijke leiderschap & law of life), EmotieCoaching, Work (gedachten onderzoek), Acces Bars, Mind & Body coaching, Healing & Reading, hypnotherapie, Pijn Reset Methode (PRM), Mindfulness.

Meer informatie specifieke Total Healing Trajecten

E

Vrij van (chronische) pijn

E

Fibromyalgie

E

Vaginisme

E

Trauma-/rouwverwerking

E

Herstel van een narcistische relatie

E

Burn-out

E

Depressie

E

HSP-gerelateerde klachten

E

(Faal)angst, piekeren, negatief zelfbeeld, saboterende gedachten

E

Innerlijk Leiderschap innemen/persoonlijke ontwikkeling/groei – op je werk, in gezin of relatie

Staat jouw klacht er niet bij?

Neem vooral contact met mij op als jouw klacht er niet tussen staat, maar je toch hoopt dat ik ook voor jou het verschil kan maken met holistische coaching. Ik heb namelijk met zoveel verschillende problematieken gewerkt dat het te veel is om die allemaal uit te lichten. Eigenlijk kan bijna elk probleem worden getransformeerd als jij daar klaar voor bent en het werk wilt verzetten wat daarvoor nodig is met mijn professionele kennis, gave en begeleiding daarbij.

Elke klacht begint bij een verhaal wat niet is gehoord of verwerkt.

Onderdrukte emoties zoals woede, angst, verdriet en schaamte zijn meestal de oorzaak van fysieke en mentale klachten.
Soms draag je pijn bij je die al generaties lang is doorgegeven.
Negatief denken heb je aangeleerd en kun je herprogrammeren.
Pijn is een healing signal – vervormde levensenergie die zich in jouw lijf heeft vastgezet en vraagt om begrepen en en vervolgens losgelaten te worden
.

Ben jij er klaar voor om aan een bevrijd leven te beginnen?
Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek voor holistische coaching.

Sterke mensen zijn bereid aan zichzelf te werken
zodat ze de mooiste versie kunnen worden die ze werkelijk zijn!

Gelinde Hengst

Therapeut – Coach – Healer – Trainer – Inspirator

Mijn clienten zeggen het volgende over mij:
Liefdevolle aanwezigheid, respectvol, bezield, deskundig, to the point, krachtige persoonlijkheid, enthousiast, kan helemaal mezelf zijn.

“Ik voelde me meteen begrepen, Ik hoefde maar weinig te vertellen, Gelinde had meteen door wat er werkelijk aan de hand was. Ze is direct en soms confronterend maar met zoveel humor erbij dat de pijnlijkste dingen op een luchtige manier werden getransformeerd.”

Ik vind het knap hoe je steeds weer aanvoelt wat de juiste methode voor de sessie is en een breed scala aan verschillende methoden toepast.

"Ik ben ontzettend dankbaar dat Gelinde op mijn pad is gekomen. Ze heeft mij veel gebracht! Van het (h)erkennen van (oude) pijn en verdriet, mijn patronen inzien en doorbreken, leren loslaten, negatieve overtuigingen ombuigen, mijn energie laten stromen, emoties voelen en in mijn kracht komen. Ik vind het knap hoe zij steeds weer aanvoelt wat de juiste methode voor de sessie is en een breed scala aan verschillende methoden toepast. Wat mij betreft is dat uniek en haar absolute kracht, waardoor ze écht de kern raakt en mensen verder helpt. Wat ik zelf ook fijn vond is dat je niet altijd hoeft te praten. Juist niet. Voel maar, laat maar, onderga en sta open. Naast een hoop mooie sessies vond ik ze vaak ook spannend, vloeide er tranen of vond ik ze soms ook stom of teleurstellend. Altijd bracht het toch weer dat wat ik nodig had. Ik heb Gelinde aan meerdere mensen in mijn omgeving aangeraden (o.a. mijn moeder) en allemaal zijn ze blij dat ze naar haar toe zijn gegaan. Als je jezelf een leven gunt waarbij je kunt zijn wie je bent, leeft vanuit je hart en sterk in je schoenen staat, gun jezelf dan Gelinde als reisleider. Dat is een groot cadeau."

- Leonie -

Inmiddels ervaar ik zoveel meer vreugde, ontspanning en energie in mijn leven en samenleven met anderen op deze aarde

"Ik kwam bij Gelinde in een periode met voortdurende angsten en energietekort. Maar ook met een intuïtie dat ik vanuit een andere bron zou kunnen leven. In die dubbelheid van nood en verlangen vertrouwde ik op het vinden van de juiste therapeute. Bij Gelinde resoneert mijn verlangen en in haar praktijk en begeleiding ervaar ik de liefdevolle uitnodiging om me in al mijn kwetsbaarheid en weerstanden toe te vertrouwen. Haar begeleiding is concreet en direct, soms confronterend of voor mij nog niet te vatten, maar ik voel de oprechte betrokkenheid en ook de doorleefdheid. Het leert me mezelf te laten zien en uit te drukken in wie ik nu ben en me minder zorgen te maken over of ik het wel goed doe. Inmiddels ervaar ik zoveel meer vreugde, ontspanning en energie in mijn leven en samenleven met anderen op deze aarde. En het mooiste is, ieder moment kan ik weer opnieuw kiezen voor mijn innerlijke bron en bezieling die nooit zal opdrogen! Kernkwaliteiten van Gelinde: helderheid, doortastendheid, toegewijd-zijn (dat ieders licht tot zijn recht komt en kan stralen)."

- Erna -

Gelinde doorziet goed en snel waar de kern van het “probleem” zit

"De KernCreator opleiding, de prayers en alles wat ik heb geleerd hebben mij erg geholpen om in mijn kracht en uit de slachtofferrol te blijven.
De opleiding heeft me erg geholpen verbinding te maken met mijn eigen kracht en daar ook te blijven, wat er om me heen ook gebeurt. En als ik toch even van slag ben, kom ik veel sneller en makkelijker terug bij mezelf. Ik voel me steviger en ben me bewust dat ik zelf creëer hoe ik iets ervaar, dat geeft me zoveel ruimte om energie te steken in dat waar ik wel voor kies.
Gelinde doorziet goed en snel waar de kern van het “probleem” zit en neemt je mee door de verschillende lagen heen naar het pijnpunt toe om samen de angel eruit te halen. Gelinde heeft heel veel ervaring en tools waardoor je makkelijk kunt schakelen als er iets anders of aanvullend nodig is. Wat je aanbiedt heb je zelf doorleefd en dat voelt stevig en zuiver."

- Carry -

Een bevrijdende ervaring

“In therapie gaan is actueel en modern. Je kan er openlijk over praten. Maar om een aanpak te vinden, die bij je past, moet je soms een goede tip krijgen. Die kreeg ik van een psychiater, die mij jaren geleden een stuk inzicht gaf en nu zei: maak eens een afspraak met Gelinde Hengst. Via haar stemtherapie kwamen lang weggestopte emoties los. Ik kreeg weer lucht om daarna allerlei problemen onder ogen te zien. Na het losmaken confronteerde zij mij met zaken die ik aan kon pakken. Toen werd het een combinatie van klanken en praten.
De aanpak van Gelinde Hengst werd voor mij een bevrijdende ervaring.”

- Gertjan -

Direct op mijn gemak bij Gelinde

“Vanaf het begin voelde ik me tijdens de reading op mijn gemak bij Gelinde. Ze heeft me dingen verteld die me enorm raakte, omdat het precies die dingen zijn waar ik nu mee bezig ben. Het heeft mijn ogen geopend wat ik eigenlijk al wist maar niets mee deed. Daar ga ik nu aan werken. Ik ben heel blij met de reading en met Gelinde. Bedankt!”

- Jacqueline -

Ik kan nu beter voor mezelf opkomen

"Lieve Gelinde, ik vond het heel fijn om bij jou in therapie te zijn. Ik heb echt heel veel geleerd en ook heel veel profijt van gehad. Ik kan nu beter voor mezelf opkomen en ook zeggen wat ik op mijn hart heb. Daarvoor dank.”

- Ivy -

Ik ben een leukere vrouw en moeder voor mijn kinderen geworden

"Mijn man zag me na 25 jaar huwelijk veranderen en werd steeds nieuwsgieriger wat ik daar eigenlijk bij Gelinde deed. Sinds de PSYCH-K sessies ben ik een leukere vrouw en moeder voor mijn kinderen geworden. De relatie met mijzelf is veranderd van een negatief zelfbeeld en altijd piekeren over wat een ander vindt naar mezelf waarderen om wie ik ben. Ik ben enorm dankbaar dat Gelinde op mijn pad is gekomen. Ik kan voor het eerst in mijn leven voluit zeggen dat het goed met me gaat!"

- Meta -

Je geeft het vertrouwen ‘that ain’t no mountain high enough’

Bij de KernCreator Opleiding heb ik echt mogen leren om te gaan staan voor de veelkleurige, gelaagde persoon die ik ben. Hoe ik mij mag afstemmen op mijn innerbeeing en hoe ik elke keer weer mag inchecken bij mezelf. Hoe ik mij in een alsmaar veranderende wereld mag afstemmen op mijn innerlijke stem en zo goed kan voelen wat passend is voor mij.
Gelinde is heel helder in haar vraagstellingen, kan je goed spiegelen en geeft je het vertrouwen 'that ain't no mountain high enough', er is altijd een manier.

- Jopke -