Wie ben jij

Een mooie, gevoelige, ontwikkelde vrouw met onderdrukte emoties omdat jij alle ballen hoog probeert te houden.

Je bent ambitieus high level professional maar merkt op dat je veel in je hoofd zit. Hierdoor ben je niet altijd gewaar wat je eigen behoeftes zijn en is het dus lastig consequent je grenzen goed aan te geven. Ook voel jij je regelmatig moe, geleefd en heb je de neiging om in een vorm van perfectionisme te blijven hangen om alles goed te kunnen doen.

Een gevoel van te kortschieten zit nog al eens van binnen aan je te knagen, je wilt graag aan verwachtingen voldoen en bent gevoelig voor wat anderen van je vinden. Als je niet oplet trek je teveel verantwoordelijkheden naar je toe en heb je daardoor regelmatig het idee bijna alleen de kar te zitten te trekken. Je weet diep van binnen dat er veel talent in jou zit maar op de een of andere manier houden onbewuste patronen en negatieve gedachten over jezelf je tegen.

Je bent klaar voor verandering. Nu is het JOU tijd om de SHINE. Je wilt je verleden opruimen en achter je laten en het leven gaan neerzetten wat voor jou en mogelijk je kinderen, je happy met jezelf, je lichaam, missie en soulverbinding in het leven laten staat.

Heb jij het gevoel dat je het beste uit jezelf haalt en doet wat van binnenuit klopt voor jou?
Of is je leven vooral een gevolg van gebeurtenissen en merk je op dat iets jou tegenhoudt volledig jezelf te kunnen zijn?

Voel jij je ontspannen en tevreden met jezelf?
Of heb je altijd het gevoel dat er iets ontbreekt of dat je niet goed genoeg bent?

Heb jij het gevoel dat je keuzes maakt die jezelf wilt?
Of laat jij je altijd door de ander beïnvloeden?

Ben jij gezond, vitaal en vol levenslust?
Of is er altijd wat met je lichaam aan de hand zoals moe, pijn of ziektes?

Ervaar jij passie in je leven?
Of kan je nooit echt voelen wat er in je leeft?

Bruce Lipton een Amerikaanse beroemde ontwikkelingsbioloog heeft grondig wetenschappelijk onderzoek gedaan naar oorzaken van ziektes.
Ziektes en gedrag blijken op 2% na niet genetisch bepaald te zijn zoals door de reguliere zorg ons vaak wel wordt geleerd, maar ontstaan vanuit omgeving en opvoeding. Je kopieert het gedrag van je ouders bijvoorbeeld waardoor je de zelfde ziektes krijgt als zij maar het zijn niet de genen maar de gewoontes, gedachten die je overneemt die je ziek maken, negatief laten denken of nooit genoeg laten zijn.

Als jij open staat voor deze denkwijze, dan feliciteer ik jou, want dat is het begin van jouw genezingen om je leven weer terug krijgen!
Want als jij bereid bent om naar je gewoontes, geloofssysteem en onderdrukte emoties te kijken, ben jij op je plek bij Terra Voice.

Want bij Terra Voice red ik niet jou van je klachten, maar ik zet jou weer in je eigen leiderschap, innerlijk kompas en verantwoordelijkheid. Ik help je om los te laten wat niet van jou is. Ik begeleid je als holistisch therapeut om zicht te krijgen wat werkelijk waar is voor jou. Ik bevrijd je van alle leugens die je over je leven bent gaan geloven maar jij doet het werk door je open te stellen en aan de slag te gaan met alles wat je via de coaching sessies en opdrachten wordt aangereikt. Veranderen ontstaat via teamwork. Jij gaat voor jezelf de verandering zijn door je inzet, doorzettingsvermogen en vertrouwen hebben in het proces

onderdrukte emoties

Als jij klaar bent voor de next level in je leven, het beste uit jezelf, je toekomst, werk, relatie en gezin wilt halen.
Als jij gezond en pijn vrij door het leven wilt gaan, dan kan het niet anders dan dat dit gaat plaatsvinden via een totaal aapak Terra Voice – Happy Mindset Coaching reis op maat.

Mijn doel is om jou te laten ontdekken hoe jij jouw droomleven kunt manifesteren zodat jij je gezien, gewaardeerd en op je eigen unieke plek in het leven voelt staan. Op eens voel je weer flow, energie in je leven terug stromen. Je weet wat JIJ wilt en wordt zomaar gevraagd voor leuke uitdagingen in je leven die helemaal in lijn zijn met wat jij ECHT leuk vindt. Ga een vervult leven leven. Sta stevig in je schoenen. Ga je doen waarvoor jij geboren bent! And instead of worrying be happy!! Be proud of who you are!!

Ben jij er klaar voor?

Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.