Wie ben jij

Een mooie, gevoelige, gedreven persoon met onderdrukte emoties omdat jij alle ballen hoog probeert te houden.

Je voelde je tot nu toe nergens echt begrepen. Hebt oplossingen gezocht in eigen ontwikkeling of half therapieland al afgelopen. Tot nu toe bleef het zonder resultaat en hoop je nog steeds een oplossing te vinden voor je onderdrukte emoties waardoor je je eindelijk eens beter gaat voelen.

Iedereen maakt zijn eigen ervaringen mee in het leven. Als je je geliefd, gesteund en gewaardeerd voelt om wie je bent als je opgroeit, kan je jezelf als mens heerlijk ontwikkelen. Jammer genoeg is dit voor velen van ons niet het geval geweest. Verlies van een ouder, vriendje, ongeluk, onderdrukte emoties of andere onprettige ervaringen die we ons vaak niet eens meer herinneren, maakt dat we op een bepaalde manier in het leven zijn gaan staan.

Heb jij het gevoel dat je het leven leeft dat je echt leuk vindt?
Of is je leven vooral een gevolg van gebeurtenissen?

Voel jij je ontspannen en tevreden met jezelf?
Of heb je altijd het gevoel dat er iets ontbreekt of dat je niet goed genoeg bent?

Heb jij het gevoel dat je keuzes maakt die jezelf wilt?
Of laat jij je altijd door de ander beïnvloeden?

Ben jij gezond, vitaal en vol levenslust?
Of is er altijd wat met je lichaam aan de hand zoals moe, pijn of ziektes?

Ervaar jij passie in je leven?
Of kan je nooit echt voelen wat er in je leeft?

Bruce Lipton een Amerikaanse beroemde ontwikkelingsbioloog heeft grondig wetenschappelijk onderzoek gedaan naar oorzaken van ziektes.
Ziektes en gedrag blijken op 2% na niet genetisch bepaald te zijn zoals door de reguliere zorg ons vaak wel wordt geleerd, maar ontstaan vanuit omgeving en opvoeding. Je kopieert het gedrag van je ouders bijvoorbeeld waardoor je de zelfde ziektes krijgt als zij maar het zijn niet de genen maar de gewoontes, gedachten die je overneemt die je ziek maken, negatief laten denken of nooit genoeg laten zijn.

Als jij open staat voor deze denkwijze, dan feliciteer ik jou, want dat is het begin van jouw genezingen om je leven weer terug krijgen!
Want als jij bereid bent om naar je gewoontes, geloofssysteem en onderdrukte emoties te kijken, ben jij op je plek bij Terra Voice.

Want bij Terra Voice red ik niet jou van je klachten, maar ik zet jou weer in je eigen leiderschap, innerlijk kompas en verantwoordelijkheid. Ik help je om los te laten wat niet van jou is. Ik begeleid je als holistisch therapeut om zicht te krijgen wat werkelijk waar is voor jou. Ik bevrijd je van alle leugens die je over je leven bent gaan geloven maar jij doet het werk door je open te stellen en aan de slag te gaan met alles wat je via de coaching sessies en opdrachten wordt aangereikt. Veranderen ontstaat via teamwork. Jij gaat voor jezelf de verandering zijn door je inzet, doorzettingsvermogen en vertrouwen hebben in het proces

onderdrukte emoties

Als jij klaar bent voor de next level in je leven, het beste uit jezelf, je toekomst, werk, relatie en gezin wilt halen.
Als jij gezond en pijn vrij door het leven wilt gaan, dan kan het niet anders dan dat dit gaat plaatvinden via een Terra Voice – Total Healing Traject op maat.

Ben jij er klaar voor?

Maak dan nu een afspraak voor een intakegesprek.